Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest II. kerület - Tárogató úti egyedi Luxus lakás!

Eladó Budapest II. kerület Lakás (téglaépítésű)
127 m2Alapterület 4 Szoba
278 980 000 FtÁr
Hitelkalkuláció folyamatban... Loading
345940Azonosító
További adatok

Kertre néző Kilátás

Új Állapot

Tégla Szerkezet

60 m2 Erkély/terasz

Megújuló energia Fűtés

Luxus Komfort

Saját beálló Parkolás

Emelet Földszint

Van Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2022 Építés éve

Kuruclesen megvételre kínálunk egy , a Bauhaus eszme jegyében megújult villaépületben egy egyedi luxuslakást. Igazi ékszerdoboz, a környéken nincs hasonló épület, ötvözi a régmúlt báját a modern kor minden kényelmi funkciójával.

A teljes épület 14 cm vastag grafitos hőszigetelést kapott, ami mind a túlzott meleg, mind a téli hideg ellen kiválóan teljesít.
A lakásokba padlófűtést és mennyezethűtést alakítottak ki. A hűtő-fűtő rendszert lakásonként egy-egy DAIKIN levegő-víz hőszivattyú üzemelteti, ezzel állítják elő a háztartási melegvizet, valamint a
mennyezeti és padlóban elvezetett hűtő-fűtő rendszerbe szükséges meleg- és hidegvizet. Extra rásegítésként egy-egy DAIKIN klímával tovább lehet szabályozni a lakásokban a hőmérsékletet, melyet a nappalikban helyeztek el.

Lakásonként frisslevegő befújás lett kiépítve, a rendszer zárt, minden szobába van befújás, valamint elszívás, a kívülről szívott és szűrt friss levegő folyamatosan keringetve van.

A liftes ház mindegyik lakásban kiépítésre került központi porszívó, videós kaputelefon, riasztó, valamint elektromos redőnyök is, ezzel tovább fokozva a leendő tulajdonos kényelmét.

Földszinti kertkapcsolatos lakás alapterülete 127 m2, 3 háló, 3 fürdőszoba, előszoba, hatalmas amerikai konyhás nappali, valamint háztartási helyiség található benne.
A fürdőszobák teljesen felszereltek, nagy presztízsű gyártók termékei közül választottak szanitereket. Mindenhova perem nélküli WC-k, a nagy fürdőkbe bidék is kerültek.
A két nagyobbik fürdőben dupla mosdó, az egyikben kád és zuhanyzó, a másikban kád lett kialakítva, a vendég mosdóban pedig egy kényelmes zuhanyzó is beépítésre került. Mosni a háztartási helyiségben kényelmesen lehet.
A szobák méretük alapján teljes értékűek, kényelmesek, magas minőségű laminált padlóval burkoltak. Asztalossal a helyszínre készíttetett beépített szekrények, bútorok lettek beépítve.
A konyha teljesen felszerelve, bútorozva, gépesítve kerül a vevő tulajdonába. Az enteriőrt neves belsőépítész tervezte, a bútorzat tökéletesen illik a környezetébe és harmonikusan illeszkedik egymáshoz. Rengeteg beépített világítás, ledek, spotok és csillárhely lett kialakítva.
Többgyermekes családnak is kiváló.

Minden szobából közvetlen kijárást biztosítunk a lakáshoz tartozó privát kertbe, összesen közel 300 m2 zöldterület áll az ingatlan kizárólagos rendelkezésére. Oázis a városban, a kertben már korábban is ott élő növényzetet tartották meg, a többi részét parkosították, sziklakertet építettek.

A lakáshoz kerti tároló és két autóbeálló is tartozik, melyek megvásárlása a lakás értékesítésének alapfeltétele. Az egyik parkolóhely mellett elektromos autó töltő kialakítására is van lehetőség. A lakás kertjére néző nyílászáróit kamera figyeli, a felvevő egység a lakáson belül található.

Parkolók (2 db/lakás), továbbá 1 db. különálló 8 négyzetméteres kerti tároló kötelezően megvásárlandók 5M Ft/db. áron.

Karnyújtásnyira találhatók óvodák, iskolák, nemzetközi iskolák, számos sportolási lehetőség,
szabadtéri kikapcsolódásra túraútvonalak, sportpályák, bicikliút, bevásárló központok, biobolt, piac az
ingatlan tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A külvárosias jelleg ellenére a Széll Kálmán
tér 10 perc alatt elérhető.

Az ingatlan értékállósága a kiváló lokáció miatt garantált.
Rugalmas megtekintésért hívjon bizalommal a hét minden napján!

DÍJMENTES hiteltanácsadás ügyfeleinknek, kamattámogatott hitelek, piaci hitel esetén partneri kedvezmények-egyedi kamatok igénylése irodánkon keresztül!
Lőrinczy László

Lőrinczy László

Hívjon bizalommal

+36-30-180-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - One Ingatlaniroda
+36 1 790 1541