Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest IX. kerület - Lechner Ödön fasor

Eladó Budapest IX. kerület Lakás (téglaépítésű)
109 m2Alapterület 4 Szoba
225 000 000 FtÁr
Hitelkalkuláció folyamatban... Loading
357673Azonosító
További adatok

Panoráma Kilátás

Újszerű Állapot

Tégla Szerkezet

Egyéb Fűtés

Luxus Komfort

Garázs/beálló vásárolható Parkolás

Emelet 1

Van Lift

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

2005 Építés éve

Közös költség 152 600 Ft

Délnyugati Tájolás

Dunai panorámás ,első emeleti , 3 hálószobás saroklakás eladó a IX. kerületben, a Lechner Ödön fasoron, a Milleniumi Városközpont ékkövének számító Duna-Pest Rezidenciák B épületében. A 109 nm-es alapterületű exkluzív lakás belsőépítésszel lett 2023-ban átalakítva, és felújítva.

A 2005-re elkészült épület modern hőszigeteléssel, és központi hűtéssel-fűtéssel rendelkezik. Az épület a Wall Street Journal szponzorálta "Közép-Kelet-Európai Minőségi Díjak" közül megkapta az Év Legjobb Lakóépülete címet. Egy külön életstílus itt lakni, ebben a közösségben. 24 órás portaszolgálat áll a mi és vendégeink rendelkezésére, akikkel (+2 fő vendég) együtt élvezhetjük Budapest egyik neves fürdőjének termálvizét, valamint használhatjuk a jacuzzit, szaunákat, sókamrát, vagy akár edzhetünk a fitneszteremben, vagy 2 squash pálya egyikén vezethetjük le a napi stresszt. Ezen felül rendelkezésünkre áll könyvtárszoba, szivarszoba, közösségi helyiség billiárddal, és mindeközben gyermekeink játszhatnak a lakóparkon belüli 1. emeleti játszótéren.

A lakás amerikai konyhás nappalit kapott, amely hegemóniáját Miele gépek erősítik, ugyanakkor egy bárpult hangulatilag részben szeparálja azt. Amennyiben még több bor tárolására van igényünk, úgy a szintén az emeleten levő közös bortároló helyiség 2 rekeszébe pakolhatunk. A délnyugati fekvésnek és a 89cm-es parapet magasságnak köszönhetően a lakás rendkívül világos és napos. A 3 teljes értékű hálószoba, 2 wc-s fürdőszoba, egy 3. külön wc, valamint egy külön háztartási helyiség (mosó- és szárítógéppel) együtt szolgálja komfortunkat. A belmagasság sztenderd 2,7m a lakóterületen.

E minőségi otthont kifejezetten ajánljuk azoknak az igényes pároknak, vagy családoknak, akik a friss dunai levegő élénkítő hatása mellett a budapesti hidak látványát együtt élveznék szállodai szintű szolgáltatásokkal (akár masszőrhöz is bejelentkezhetnek és személyi edzőt is kaphatnak külön térítés nélkül) és hajlandóak ennek az árát megfizetni, és így egy egymást többnyire ismerő, elit közösséghez szeretnének tartozni.

A 235 M Ft-s lakás ára irányár. A képeken látható bútorozottság és több dekorációs elem is az ár részét képezik. Az ingatlanhoz egy elektromos töltővel ellátott teremgarázs beálló is tartozik a -1 szinten (rámpa és egyben valóban lift közeli is egyben), 12 M Ft értékben. Ezen felül, szintén a teremgarázsban 2 zárt tároló helyiség bérleti lehetősége is adott. Az ingatlan per- igény- és tehermentes, sikeres adásvétel után azonnal birtokba vehető.
Varga-Neményi Andrea

Varga-Neményi Andrea

Hívjon bizalommal

+36-70-376-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - One Ingatlaniroda
+36 1 790 1541

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket