Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest V. kerület - Parlament közelében

Eladó Budapest V. kerület Lakás (téglaépítésű)
64 m2Alapterület 2 Szoba
92 450 000 FtÁr
Hitelkalkuláció folyamatban... Loading
358886Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (konvektor) Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 3

Nincs Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1837 Építés éve

Közös költség 23 000 Ft

Déli Tájolás

A belváros közvetlen szívében eladó 64 nm-es téglaépítésű napos lakás. Amint kilépünk a ház ajtaján a Pomo D'oro étterem található, továbbá alig pár sarokra megpillanthatjuk a Parlament épületét. Az ingatlan, valamint a lakóközösség meglehetősen csendes, a lépcsőházban/körfolyosón elenyésző a forgalom. A körfolyosóra kizárólag a konyha ablak nyújt kilátást. Az utcán kifejezetten nagy élet található a rakpart és a MTA könyvtárának köszönhetően. Pozitívum, hogy a Duna közelségének köszönhetően folyamatos a légmozgás, így nem tapasztalható a tipikus belvárosi fülledt levegő.

Az ingatlan 2 szobát, konyhát, küllönálló WC-t, fürdőszobát tartalmaz. A lakás elosztása kifejezetten jó és kellemes. A nyílászárók cseréje egyelőre nem indokolt hiszen a zajt tökéletesen kizárja, viszont a fűtési időszakban elképzelhető, hogy érdemes vele foglalkozni. A közösköltség 23.000 Forint. A ház felújítása folyamatban van, valamint műemlékvédelem alatt áll.

For english description, please read the following text below.

A 64 sqm brick-built sunny apartment for sale in the heart of the city center. As soon as we leave the door of the house, the Pomo D'oro restaurant is located, and we can see the Parliament building just a few corners away. The property and the residential community are quite quiet, the traffic in the stairwell/circular corridor is negligible. Only the kitchen window offers a view of the circular corridor. The street is particularly lively thanks to the quay and the MTA library. On a positive note, thanks to the proximity of the Danube, there is continuous air movement, so you don't experience the typical stuffy air in the city center.

The property includes 2 rooms, a kitchen, a separate toilet, and a bathroom. The distribution of the apartment is particularly good and pleasant. The replacement of the windows and doors is not justified for the time being, as it blocks out the noise perfectly, but during the heating season it is conceivable that it is worthwhile to deal with it. The joint cost is HUF 23,000. The house is being renovated and is under monument protection.
Szelicsán-Szajáni Miksa

Szelicsán-Szajáni Miksa

Hívjon bizalommal

+36-30-579-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - One Ingatlaniroda
+36 1 790 1541